lunes, 31 de mayo de 2010

Exposició Temps de Blues-Time of Blues


Exposició del 4 de Juny al 2 de Juliol, Espai Pep Escoda, Carrer Comte nº 8 43003 Tarragona, Inauguració Divendres dia 4 de Juny a las 20h.


Horari: de Dimarts a Divendres de 18h a 20.30h, Visites concertades tel: 977 222 263.

Temps de Blues- Time of Blues, es una exposicio que forma part en el primer festival de Blues de Tarragona, Underground Blues els dies 3,4,5, i 6 de Juny.


Temps de Blues -Time of Blues
 La música i, en especial el  Jazz i el Blues, han estat sempre present en molts moments de la meva vida, fent-me sentir noves emocions, sensacions i sentiments.
  Aquest gènere musical, originari de les comunitats afroamericanes dels Estats Units, es va desenvolupar a través dels espirituals. Amb aquesta mostra fotogràfica, vull transmetre mitjançant diferents imatges l’espiritualitat d'aquest gènere, que a mi em va arribar i  vaig escoltar amb  el cor.  Temps de Blues- Time of Blues és una visió molt particular i amb un estil propi del meu periple personal fet a ritme de Blues i, com diria un bon amic meu:  New Orleans Baby!!

La música, en especial el Jazz y el Blues, me ha acompañado a lo largo de mi vida, haciendome sentir nuevas emociones, sensaciones y sentimientos.
Este género musical, originario de las comunidades afroamericanas de los Estados Unidos, evolucionó a través de los espirituales. Con esta muestra fotográfica, quiero transmitir con diferentes imágenes la espiritualidad de este tipo de música, que a mi me llegó y escuché con el corazón. 
Temps de Blues-Time of Blues es una visión muy particular de mi periplo personal a ritmo de Blues y, como diría un buen amigo mio: New Orleans Baby!!

Music, specially Jazz and Blues, has always been present in my life, making me feel new emotions, sensations and feelings.
This type of music, born among the afroamerican comunities of the USA, was developed through the spirituals.
With these photographs, I want to transmit its spirituality, which captivated me and to which I listened with my heart. 
Temps de Blues-Time of Blues  is a particular vision of my personal journey made to the rhythm of Blues and, as a good friend of mine would say: New Orleans Baby!!

Pep Escoda
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario